Pixwords Megoldások

Üdvözöllek a Pixwords megoldások oldalon. Ahol összegyüjtöttük a népszerű Pixwords játék összes megoldását. A kereséshez egyszerűen, add meg a felhasználandó betűket. Kedves Játékosok! A Pixwords alkalmazás frissült az Android- és iOS-rendszereken, így mi is aktualizáltuk az adatbázist a legfrissebb állapotra. Kérünk benneteket, töltsétek le a legújabb verzióját a játéknak, hogy teljes mértékben egyezzenek az oldal és a szoftver megfejtései! Köszönjük!

Pixwords Megoldások.Mivel a legtöbb látogatónk mobilról használja az oldalt, ezért optimalizáltuk a keresést: ezentúl a találatok megtekintéséhez nem kell a weboldal KERESÉS gombjára nyomni, elég a készülék billentyûzetén található “Ugrás” vagy ennek megfelelõ gomb használata.

2 BETŰK MEGOLDÁSOK

JO
JO
TU
TU
UJ
UJ

3 BETŰK MEGOLDÁSOK

SAV
SAV
KOS
KOS
OSZ
OSZ
DIJ
DIJ
BOT
BOT
HOD
HOD
FUJ
FUJ
BOA
BOA
AGY
AGY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi is az a PixWords?
A PixWords egy új, nagyon érdekes szójáték, amely remek kihívásokat tartogat a játékosok számára. A hagyományos keresztrejtvényhez hasonlóan, de képek – és némi asszociáció – segítségével kell kitalálni a feladványban szereplõ szavakat.

Mire jó ez az oldal?
Akadhatnak olyan esetek, amikor elfogy a (virtuális és valódi) pénzünk, már nem akarjuk az ismerõseinket idegesíteni a Facebookon, netán alapvetõen nem ismerünk bizonyos szavakat (mondjuk az egyes kutyafajtákat). Mi többek között ezekhez az esetekhez kívánunk megoldást nyújtani az elakadt játékosoknak. Ha magyarul kell PixWords-segítség, használd bátran az oldalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.